Nieuwsarchief

Op deze pagina vind je de nieuwsberichten die de afgelopen 20 jaar op de website stonden.

Optreden Medemblik geannuleerdWegens omstandigheden is het optreden van Bintangs op zaterdag 9 april 2022 geannuleerd. Er wordt gezocht naar een vervangende datum. Betaalde reserveringen krijgen hun geld retour. Excuses voor het ongemak.


Optreden zaterdag 13 november 2021 VERPLAATST.Het Bintangs optreden op zaterdag 13 november 2021 in Monster tijdens het Blues aan Zee festival is vanwege overheidsmaatregelen geannuleerd. Het volledige festival wordt verplaatst naar november 2022, Bintangs spelen dan op zaterdag 12 november 2022. Blijf gezond met z'n allen.


BINTANGS 60 JAAR! 1961 - 2021.

Album- & boekrelease + jubileumconcert op Muziekfort Beverwijk.
--- EXTRA DATUM 19 september --

Bintangs vieren hun 60 jarig bestaan op zaterdag 18 september 2021 in het Muziekfort te Beverwijk. Een avond vol activiteiten met een nieuw album 'These Hands', een boek 'Be Frank' en een jubileum concert. Ook kan je deze avond de Bintangs oefenruimte bezoeken, Het fort bekijken en een expositie over de totstandkoming van het boek.

Voor de echte fans is er de gelimiteerde Bintangs '60 Years Bag' te koop daarin het boek 'Be Frank' (300 pagina;s), de nieuwe limited-edition CD 'These Hands', de promo CD-single 'Radio Mood', het nieuwe Bintangs t-shirt Bintangs '60 Years' en een Bintangs 'These Hands' tourposter. De eerste 100 kopers van het boek 'Be Frank' krijgen er een originele pagina-ontwerpschets van het boek gratis bij! Desgewenst kunnen er handtekeningen in het boek worden gezet. Kosten voor deze uniek gevulde tas: 50,- euro.

Het aantal toegangskaarten is beperkt.

Het Bintangs concert is buiten (overdekt) in een schitterende ambiance op een stoer stuk cultureel erfgoed.
Behalve een unieke lichtshow zijn er ook horecafaciliteiten geregeld door het Muziekfort.

Website Muziekfort Beverwijk